Het BLITZ-DUNLOP ventiel 7b. Films uit de tijd van het ‘BLITZ/DUNLOP ventiel’. 2002-2022. Dit deel bevat filmpjes over allerlei verschillende onderwerpen: feestdagen, clubs, vakanties, Meezingfilmpjes enz. enz. Deel 3.

Het derde en laatste deel van de blogs die gaan over mijn zelfgeschoten filmpjes door de jaren heen.
Dit blog gaat over van alles en nog wat. Over clubjes, over feestdagen, over wandelingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik plaats de filmpjes op jaar. Op het eind van dit blog nog enige verzamelfilmpjes.

2008

Maart 2008 maakten Francien en ik, samen met Lenie en Johan en Elion en Annie een wandeling waar we óók het middelpunt van Nederland aandeden.

Pasen 2008

2009

2009 Francien maakt de luifel schoon

2010

2011

Januari 2011 gingen Francien en ik, zoals bijna ieder jaar, naar de ‘Ien Dales lezing’, daar werd tijdens die activiteit de ‘Ien Dales prijs’ uirgereikt aan Clem Bongers.

Ik ging enige dagen op bezoek bij vriendinnen in Calabardina. in Spanje.
Een uitje met mijn lesbische mailgroep

2013

2016

2017

Tai chi beweging

2018

2019

Een filmpje van een dagopvang van Sterker sociaal werk. Voor sterker deed en doe ik vrijwilligerswerk. Ik laat door mijzelf gemaakt presentaties zien over allerlei onderwerpen. Dit was een groep licht dementerenden mensen die gezellig meezongen met meezingliedjes.

2020

2021

2022


Aan het einde van dit ‘filmpjes’ blog een paar bijzondere onderwerpen. Sinds 2005 wordt in café Saarein in de Jordaan de ‘Meezing’ georganiseerd. Door Irene Hemelaar en caf;e Saarein georganiseerd en iedere tweede zondag van de maand is het raak. De naam zegt het al… het gaat om meezingen met bekende Meezingliedjes.
Vanaf zo ongeveer 2009 ben ik een redelijk vaste gast van dit meezingfestijn en in de loop der jaren heb ik van allerlei liedjes een filmpje gemaakt.
Hierbij een tweetal filmpjes:

Irene Hemelaar heeft een website die ik hier graag wil opnemen:

https://www.heavenlycreature.nl/


Tijdens mijn vrijwilligerswerk voor de Indische dagopvang heb ik een paar filmpjes opgenomen met krontjongmuziek.

In 2021 kreeg ik voor mijn verjaardag een ‘scouting camera’. Dat is een camera die zelf gaat filmen als er beweging in beeld komt. Daarmee heb ik al vele leuke filmpjes gemaakt vooral over dieren die hier in de direkte omgeving voor die camera veschijnen, vossen, een das, marter en vele vogels.
Dit blog beëindig ik met een paar filmpjes die gemaakt zijn met de ‘scouting camera’.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s